18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Ecdadımızın fedkârlıklarıyla güçlenen millli şuuru okullarımızda yaşatmak ve geliştirmek için birlikte çalışıyoruz.

18.03.2024 43

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ecdadımızın bizlere miras zaferleri içinde en büyük zaferlerden biri olan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümündeyiz. Ruhumuzda hiç eksilmeyen bir inançla bu kutlu zaferi ve bizlere bu zaferin gururunu armağan eden şehitlerimizi anmaya devam ediyoruz.

Çanakkale ruhu bugün kendini, ülkemizin savunma sanayisinde Milli Muharip Uçak Kaan ve atılan diğer büyük adımlarla milletimizin ilerleme yolundaki azim ve kararlığı olarak göstermektedir. 8 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çanakkale'de verilen mücadele, Türk milletinin vatan sevgisinin ne denli büyük olduğunun bir ifadesidir. Bu zaferi bizlere armağan eden şehitlerimize minnettarız.